Μανιτάρια στο τηγάνι


Υλικά:
φρέσκα μανιτάρια (500 γραμ.)
2 μεγάλα κρεμμύδια
λάδι
αλάτι - πιπέρι, (και γενικά ότι μυρωδικό και μπαχαρικό τραβάει η ψυχή σας)

Κόβετε τα μανιτάρια και τα κρεμμύδια σε μεγάλες φέτες.
Βάζετε στο τηγάνι το λάδι να κάψει και μέσα τσιγαρίζετε τα μανιτάρια και τα κρεμμύδια μέχρι να πιούνε τα υγρά τους.
Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και γενικά τα μπαχαρικά κατά βούληση.... και έτοιμο
Σημείωση: Μπορείτε να το συνοδεύσετε με τζατζίκι ή γιαούρτι με λίγο σκόρδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου