Φρουτοσαλάτα με βότκα και κόκκινο πιπέρι


Υλικά για 4 άτομα
600 γραμμ. φρούτα εποχής καθαρισμένα και κομμένα σε πολύ μικρά κομματάκια
4 κ.σ. ζάχαρη
8 λ.σ. βότκα
100 ml χυμό πορτοκάλι
κόκκινο πιπέρι σε κόκκους
φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε τη φρουτοσαλάτα τουλάχιστον 1 ώρα πριν τη σερβίρουμε, για να μπορέσουν τα φρούτα να τραβήξουν όλα τα υγρά και να είναι λίγο πικάντικα και πιπεράτα.

Από τον Ηλία Δερμιτζόγλου και Julian Munn (ΒΗΜΑgazino)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου