Υλικά για 4 άτομα:
½ κιλό καρότα βρασμένα (κατά προτίμηση λιλιπούτεια)
2 - 3 κρεμμυδάκια φρέσκα, κομμένα σε ροδέλες
χυμός από 1 λεμόνι
½ κ.τ.γ. τριμμένο κύμινο
½ κ.τ.γ. τριμμένο κόλιαντρο
1 πρέζα κανέλα
χοντρό αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, εκτός από το λάδι, και περιχύνουμε τα ζεστά καρότα. Τα αφήνουμε να κρυώσουν στη σάλτσα και σερβίρουμε, περιχύνοντας με ελαιόλαδο.
Από τον Αλέξανδρο Γιώτη (Περιοδικό Κ)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου