Υλικά για 4 άτομα
4 φέτες γλαύκου (ή σφυρίδα)
2 σκελίδες σκόρδου κομμένες σε λεπτά φετάκια
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Σε ένα αντικολλητικό ταψί ή, αν δεν έχουμε, σε ένα κοινό ταψί στρωμένο με λαδόκολλα βάζουμε τις φέτες του γλαύκου, περιχύνουμε καθεμία με 1/2 κουτ. σούπας λάδι, μοιράζουμε από πάνω τις φετούλες σκόρδου και αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου (στο δεύτερο ράφι από πάνω) για 10 - 12 λεπτά ανάλογα και με το πάχος των φετών. Σερβίρουμε τις φέτες του ψαριού στα πιάτα, βάζουμε την σάλτσα (της προτίμησής σας) σε μπολάκι ώστε να πάρουμε όσο θέλουμε στο πιάτο μας και συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα και χωριάτικο προζυμένιο ψωμί.
Μια καρδούλα –ντοματούλα θα είναι κατάλληλη διακόσμηση για την ημέρα ερωτευμένων
πολύ ωραία η συνταγή! :)
ΑπάντησηΔιαγραφή