Υλικά:
6 φέτες χωριάτικο ψωμί
3 κ.σ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. χυμό λεμονιού
2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
2 σκελίδες σκόρδο
αλάτι
πιπέρι
150 γρ. φιλέτα αντσούγιας
6 φέτες χωριάτικο ψωμί
3 κ.σ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. χυμό λεμονιού
2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
2 σκελίδες σκόρδο
αλάτι
πιπέρι
150 γρ. φιλέτα αντσούγιας
Κόβουμε σε λεπτές φέτες το ψωμί και το ψήνουμε στα κάρβουνα ή στο γκριλ κι από τις δυο μεριές μέχρι να ροδοκοκκινίσει. Σε μιξεράκι χτυπάμε τα υλικά ώστε να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα. Αλείφουμε τις φέτες με αυτό το μείγμα και ύστερα προσθέτουμε από πάνω δυο φιλέτα αντσούγιας.
Από το βιβλίο Ούζο των Στάθη Γεωργιάδη και Λευτέρη Ελευθεριάδη
φωτό: Γιώργος Τότσκας/APP
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου