Φτιάχνεται σε 5 λεπτά
Υλικά για 8 άτομα
3 κεσεδάκια στραγγιστό γιαούρτι αγελαδινό ή πρόβειο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
2 μεγάλα καρότα τριμμένα στο ρεντέ
1 μικρό ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένο
ξύσμα από 2 λεμόνια
1 φλιτζ. έ.π. ελαιόλαδο
λίγο αλάτι
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και το αφήνουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ. Εάν θέλουμε, προσθέτουμε και 2 κουταλιές ταχίνι.
Του Βασίλη Καλλίδη (ΒΗΜΑgourmet)
Υλικά για 8 άτομα
3 κεσεδάκια στραγγιστό γιαούρτι αγελαδινό ή πρόβειο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
2 μεγάλα καρότα τριμμένα στο ρεντέ
1 μικρό ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένο
ξύσμα από 2 λεμόνια
1 φλιτζ. έ.π. ελαιόλαδο
λίγο αλάτι
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και το αφήνουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ. Εάν θέλουμε, προσθέτουμε και 2 κουταλιές ταχίνι.
Του Βασίλη Καλλίδη (ΒΗΜΑgourmet)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου