Μεζές "Πιγκουίνος (ελιές, τυρί)

Υλικά:
18 μεγάλες μαύρες ελιές (χωρίς κουκούτσι)
18 μεσαίου μαύρες ελιές (χωρίς κουκούτσι)
1 καρότο
125 γρ μαλακό τυρί
αλάτι σκόρδο, μαϊντανό (προαιρετικά)

Πάρτε το μαλακό τυρί σκέτο η ανακατεψτε το με αλάτι, σκόρδο και βότανα. Κόψτε μια μικρή σχισμή από πάνω προς τα κάτω κατά μήκος των μεγάλων ελιές. Γεμίστε τις με το τυρί.
Συνδέστε την ελιά και το καρότο με μια οδοντογλυφίδα. Στη συνέχεια  κόψτε μια μικρή τρύπα σε κάθε μια από τις μικρές ελιές. Τοποθετήστε το τριγωνικό τμήμα του καρότου στην τρύπα. Η μύτουλα είναι έτοιμη! Τοποθετήστε τη μικρή ελιά πάνω από τη μεγάλη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου