Αντιοξειδωτικό ποτό με ρόδι και λάιμ


Υλικά για 2 ποτήρια
1 κούπα χυμό ρόδι
1 ξυλαράκι κανέλας
2 κ.κ. χυμό λάιμ
φρέσκα ή κατεψυγμένα μούρα
2 κούπες φυσικό ανθρακούχο νερό

Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ζεσταίνετε τον χυμό του ροδιού με το ξυλαράκι κανέλας για 15 λεπτά χωρίς να έρθει σε σημείο βρασμού. Σβήστε τη φωτιά, αφήστε να κρυώσει εντελώς και αφαιρέστε την κανέλα. Χωρίστε τον χυμό σε δύο ποτήρια της αρεσκείας σας, προσθέστε τον χυμό λάιμ, τα μούρα, το ανθρακούχο νερό και παγάκια. Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε με μία φέτα λάιμ.

* Μπορείτε να αντικαταστήσετε το ανθρακούχο νερό με σαμπάνια ή οποιονδήποτε αφρώδη οίνο για μια εκδοχή με αλκοόλ.

Από το ΒΗΜΑgourmet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου