Πίτσα Μαργαρίτα
Υλικά για 4 άτομα*
ζύμη για πίτσα ή μια έτοιμη βάση, 250 γραμμ. ντομάτες, κομμένες σε κυβάκια,250 γραμμ. τυρί μοτσαρέλα, κομμένο σε φέτες,2 κ.σ. φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα,3 κ.σ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο,9 φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού, κομμένα,αλάτι
Απλώνετε τις ντομάτες επάνω στη ζύμη, τις αλατίζετε ελαφρά και στη συνέχεια στρώνετε τις φέτες της μοτσαρέλας. Την ψήνετε σε προθερμασμένο στους 230οC φούρνο για 20 λεπτά και μόλις τη βγάλετε την πασπαλίζετε με τον βασιλικό, την παρμεζάνα και την περιχύνετε με το ελαιόλαδο.
* Δηλαδή για ένα ταψί διαμέτρου 30 εκ.
Από τη Θάλειας Τσιχλάκη (BHMagazino)
Κοίταξε κι εδώ
Πίτσα με φρέσκο γαύρο
Πίτσα "Κομπλε"
Ζύμη για πίτσα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου