Υλικά:
1 ματσάκι
γλυστρίδα (αντράκλα)
1 ξερό
κρεμμύδι1
ντομάτασκόρδο, αλάτι, πιπέρι
Τσιγαρίζουμε κρεμμύδι και σκόρδο σε ελαιόλαδο και στη συνέχεια προσθέτουμε τη γλιστρίδα και την τσιγαρίζουμε κι αυτήν. Προσθέτουμε ντομάτα, αλατοπίπερο και λίγο μοσχοκάρυδο και σιγοβράζουμε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
Ενδιαφέρουσα η συνταγή για τη γλυστρίδα. Εγώ μέχρι τώρα την έφτιαχνα ωμή σαλάτα. Θα τη δοκιμάσω όμως σίγουρα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστώ για την επίσκεψη!
ΑπάντησηΔιαγραφή