Γλυστρίδα με κρεμμύδι, σκόρδο και ντομάτα


Υλικά:
1 ματσάκι γλυστρίδα (αντράκλα)
1 ξερό κρεμμύδι
1 ντομάτα
σκόρδο, αλάτι, πιπέρι

Τσιγαρίζουμε κρεμμύδι και σκόρδο σε ελαιόλαδο και στη συνέχεια προσθέτουμε τη γλιστρίδα και την τσιγαρίζουμε κι αυτήν. Προσθέτουμε ντομάτα, αλατοπίπερο και λίγο μοσχοκάρυδο και σιγοβράζουμε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.

2 σχόλια:

  1. Ενδιαφέρουσα η συνταγή για τη γλυστρίδα. Εγώ μέχρι τώρα την έφτιαχνα ωμή σαλάτα. Θα τη δοκιμάσω όμως σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή