Υλικά για 4 άτομα
Για 20 ντοματίνια τσέρι:
100 γραμμ. φρέσκο κατσικίσιο λευκό τυρί
15 φυλλαράκια φρέσκου δυόσμου
2 κ. καφέ κουκουνάρια
αλάτι και πιπέρι
Για 20 ντοματίνια τσέρι:
100 γραμμ. φρέσκο κατσικίσιο λευκό τυρί
15 φυλλαράκια φρέσκου δυόσμου
2 κ. καφέ κουκουνάρια
αλάτι και πιπέρι
Για 1 σέλινο-σέλερι (200-250 γραμμ.):
100 γραμμ. πιπεράτη φέτα
1 κ. σούπας φρέσκο κόλιαντρο ή βασιλικό, ψιλοκομμένο
½ κ. καφέ πιπέρι καγιέν
1 κ. σούπας ελαιόλαδο
1 κ. καφέ πάπρικα
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
100 γραμμ. πιπεράτη φέτα
1 κ. σούπας φρέσκο κόλιαντρο ή βασιλικό, ψιλοκομμένο
½ κ. καφέ πιπέρι καγιέν
1 κ. σούπας ελαιόλαδο
1 κ. καφέ πάπρικα
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Πηγή: της Θάλειας Τσιχλάκη ( ΒΗΜagazino)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου