Τουρλόυ

Υλικά για 4 άτομα
½ φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
½ κιλό φρέσκα φασόλια, καθαρισμένα
1 φλιτζάνι ντομάτα, λιωμένη
1 πράσινη πιπεριά, καυτερή, ψιλοκομμένη
1 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη
3 μελιτζάνες, κομμένες σε χοντρές στρογγυλές φέτες
2 κ.γ. αλάτι
½ κ.γ. πιπέρι
3 κολοκυθάκια, κομμένα σε χοντρές φέτες

Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τα φασόλια, την ντομάτα, την πιπεριά, το σκόρδο, τις μελιτζάνες, το αλάτι, το πιπέρι. Αφού σιγοβράσουν για λίγο, ρίχνουμε τα κολοκυθάκια και προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό. Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για περίπου 30 λεπτά.

Τουρλού της τελευταίας στιγμής
Τουρλού λαχανικών με κρούστα από γιαούρτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου