Φοντού σοκολάτας (Chocolate fondue)



Υλικά (για δύο άτομα)
Chocolate fondue sauce
20γρ. φυστικοβούτυρο
12 μικρά marshmallows
2 μπανάνες
1 ανανάς
4 μικρά κρουασάν
5 φράουλες (σμέουρο)
1 κερί

Βράστε τη σος σοκολάτας σε μπεν μαρί, προσθέστε το βούτυρο φιστικιού και ανακατέψτε καλά μέχρι να έχετε ένα ζεστό, ομοιόμορφο μείγμα. Βάλτε το σ’ ένα μπολ fondue, τοποθετήστε από κάτω ένα μικρό κερί που θα το κρατάει ζεστό και γαρνίρετε το πιάτο με τις μπανάνες, τις φράουλες και τον ανανά, αφού πρώτα τα κόψετε σε φέτες. Τελειώστε προσθέτοντας τα κρουασάν και τα marshmallows.

Συνταγή από τους σεφ του εστιατορίου Columbia Steak House (Περιοδικό MAN)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου