ΖΕΛΕ ΦΡΟΥΤΩΝ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ


300 γ.κεράσια (η φράουλες), πολτοποιημένα από λεπτό σουρωτήρι
1 κιλό γιαούρτι
125 γ. ζάχαρη άχνη
25 γ. ζελατίνα σε σκόνη
120 μλ ζεστό νερό

Χτυπάτε το γιαούρτι με το μίξερ χειρός, προσθέτετε τη ζάχαρη και τα πολτοποιημένα κεράσια. Διαλύετε τη ζελατίνα στο ζεστό νερό και την ανακατεύετε καλά. Στη συνέχεια την προσθέτετε στο μείγμα με τα κεράσια και τη βάζετε σε ένα γυάλινο μπολ. Αφήνετε το ζέλε να πήξει στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μπορείτε να το μοιράσετε και σε ατομικά μπολ. Διακοσμείτε με φρέσκα κεράσια.

Από τη Θάλεια Τσιχλάκη (BHMagazino)

Κοίταξε κι εδώ:
Ζελέ σαμπάνιας με κεράσια και φράουλες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου