Υλικά (για 16 σουβλάκια):
32 ντοματίνια
300 γρ. σκληρή φέτα της αρεσκείας μας (προτείνω φέτα Καλαβρύτων), σε μεσαίου μεγέθους κύβους
τα φύλλα από 4 - 5 κλαράκια βασιλικού ή δυόσμου, ψιλοκομμένα
50 ml ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κουτ. γλυκού ξερό θρούμπι (ή θυμάρι), τριμμένο
Βάζουμε τους κύβους φέτας σε ένα μπολ και προσθέτουμε το βασιλικό, το ελαιόλαδο, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το θρούμπι (ή το θυμάρι). Ανακατεύουμε προσεκτικά με τα χέρια, για να μην κομματιαστούν οι κύβοι φέτας και αφήνουμε το μπολ για 10 λεπτά εκτός ψυγείου, για να αρωματιστεί το τυρί από τα μυρωδικά. Παίρνουμε 16 ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκι και περνάμε εναλλάξ στο καθένα τα ντοματίνια και τα «μυρωδάτα» κυβάκια φέτας και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου