Υλικά
8 αυγά βρασμένα σφιχτά και καθαρισμένα
700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
1/2 φλ. τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
1/2 φλ. τσαγιού γάλα
1 μικρό ξερό κρεμμύδι
4 – 5 κλαδάκια μαϊντανό
3 κουταλιές ελαιόλαδο
50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
αλάτι, πιπέρι
1 ωμό αυγό για το μίγμα του κιμά
1 αυγό χτυπημένο με 2 κουταλιές νερό
για το πανάρισμα
φρυγανιά τριμμένη
Χτυπάτε στο μπλέντερ το γάλα, το κρεμμύδι και το μαϊντανό. Τα προσθέτετε στον κιμά μαζί με τη φρυγανιά, το ένα αυγό, την παρμεζάνα και το αλατοπίπερο. Ζυμώνετε καλά. Βουτάτε τα βραστά αυγά στο χτυπημένο αυγό και τα βάζετε πάνώ στον κιμά τυλίγοντας με το μίγμα του κιμά σε ρολό. Αλείφετε την επιφάνεια του ρολού με χτυπημένο αυγό και στη συνέχεια πασπαλίστε την με τριμμένη φρυγανιά. Ψήνετε στους 200°C για 1 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου