Υλικά
ελιές
φέτα
ντομάτες
φρέσκα φύλλα του γαϊδουράγαθου
Πλένετε κάλα τα φύλλα του γαϊδουράγαθου, αφαιρέσετε με ένα μαχαιράκι τις αχμηρές άκρες. Κόβετε τις ντόμάτες και τη φέτα σε κατάλληλα κομματάκια και φτιάχνετε τα ρολάκια. Κλείνετε με οδοντογλυγίδες. Από πάνω βάζετε ένα κομματάκι της ελίτσας χώρις κουκούτσι. Ο μεζές είναι έτοιμος... και νόστιμος!
Διάβάστε τι κάλο κάνει το σέλιβο του μαριανού η γαϊδουράγαθο εδώ
Aπίστευτο! Είναι δυνατόν να τρώγεται το γαιδουράγκαθο; μόνο για την τσουκνίδα ήξερα και είναι νοστιμότατη..τί να πω..η φύση είναι γεμάτη εκπλήξεις..
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίμαι καινούργια στο blog.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤέλεια ιδέα...με απλά υλικά...αλλά τόσο γευστικά!!!