-
Βάζετε τα τρυφερά βλασταρακι στο νερό (τα βάζετε σε μια λεκάνη με μπόλικο νερό έτσι
ώστε να καλύπτονται καλά) για πέντε μέρες αλλάζοντας το νερό δυο φορές
την ημέρα (έχουν αρκετά άσχημη μυρωδιά αλλά είναι φυσιολογικό). Μετά τα πλένετε καλά και τα βάζετε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξουν.Φτιάχνετε την άρμη δοκιμάζοντας την με ένα αβγό και βάζετε μέσα την για έξι μέρες.Ύστερα τη βγάζετε από την άρμη και τη βάζετε για μια μέρα στο ξύδι. Κατόπιν τη βγάζετε και τη φυλάτε σε βάζα.
Ελπίζω θα πετύχει!!!!!
Κάπαρη τουρσί
Μόλις γύρισα από το Αγκίστρι με μια τσάντα γεμάτη με φύλλα κάπαρης. Ευτυχώς βρήκα στο www.http://greekcook.gr μια συνταγή "Πως διατηρούνται τα φύλλα κάπαρης"
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου