
1 κ. σπανάκι φρέσκο, καθαρισμένο
500 γρ. τσουκνίδα καθαρισμένη
250 γρ. λάπαθα
3/4 φλ.τσ. ε.π. ελαιόλαδο
2 κ.σ. κορν φλάουερ
3 κ.σ. ξύδι ή λεμόνι
αλάτι, πιπέρι

Προς το τέλος διαλύουμε το κορν φλάουερ σε 1/2 φλ.τσ. χλιαρό νερό και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Ανακατεύουμε καλά να διαλυθεί και σιγοβράζουμε ανακατεύοντας 10' ακόμα, μέχρι να γίνει σαν πηχτός χυλός. Ρίχνουμε το ξύδι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Πηγή: www.athinorama.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου