Υλικά:
100 γρμ. βρωμη ,
100 γρμ. ταχινι λευκο η ολικης,
50 γρμ. μελι, ενα φλυτζανι τσαγιου αμυγδαλα σπασμενα στο multi,
λιγη κανελλα , γκρανμπερρυ η σταφιδες
μια κουταλια της σουπας κακαο σκονη
Ανακατευουμε όλα τα υλικά με το χερι ολα μαζι καλα κ αρχιζουμε να τα πλαθουμε, βρεχοντας λιγο το χερι μας καθε τοσο για να μην κολλανε τα υλικα, δινοντας τους το σχημα του μπισκοτου. Τοποθετουμε ενα ενα σε ταψι στρωμενο με λαδοκολλα και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 για 12 με 14 λεπτα. Μολις τα βγαλουμε απ το φουρνο τ`αφηνουμε για περισσοτερο απο μιση ωρα να κρυωσουν. Ας δειχνουν μαλακα, δε χρειαζονται περισσοτερο ψησιμο. Μολις κρυωσουν στεγνωνουν και σκληραινουν αρκετα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου