Σαλάτα με φέτα και βράστα αυγά
Υλικά για 4 άτομα
1 τμχ ελληνικό μαρούλι
2 ματσάκια ρόκα
200γ φέτα Γάλπο
4 τμχ βραστά αυγά
1/3 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 τμχ κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
4 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
Χυμό 1 λεμονιού
Αλάτι, πιπέρι
Πλένουμε τις σαλάτες και τις κόβουμε με το χέρι. Καθαρίζουμε τα αυγά, τα κόβουμε σε τέταρτα και τη φέτα σε κύβους. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα λαχανικά και τη φέτα και προσθέτουμε τα αυγά. Αναδεύουμε καλά με ένα σέικερ το ελαιόλαδο , το λεμόνι και σθμπληρώνουμε το αλάτι και το πιπέρι. Περιχύνουμε τη σαλάτα με τη βινεγκρέτ και σερβίρουμε.
* Μπορείτε να εμπλουτίσετε τη βινεγκρέτ με μείγμα απωματικών βοτάνων.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου