Υλικά
1 κόκκινο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδου
1 κόκκινο λάχανο
350 γραμμ. μοβ πατάτες
λάδι για το σοτάρισμα
1 μοβ κουνουπίδι
75 κ.γλ. κύμινο
750 m lζωμό λαχανικών
αλάτι, φύλλα μέντας
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, ξεφλουδίζουμε το σκόρδο, τεμαχίζουμε σε λεπτές φέτες το λάχανο και κόβουμε τις πατάτες. Σοτάρουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε όλα τα προηγούμενα υλικά και το κουνουπίδι και πασπαλίζουμε με κύμινο. Ρίχνουμε τον ζωμό και λίγο νερό. Αλατίζουμε και αφήνουμε να μαγειρέυτούν όλα μαζί για 20 λεπτά ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Πολτοπιείτε το μείγμα στο μπλέντερ και σερβίρετε.
Πηγή ΒΗMADeco
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου